Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

torsdag

Både for lang og for kort

Feriedag.

Morgen med aktuel, nutidig katharsis og mange, mange tanker om hvordan det gøres bedst.

Hækler på Heidi Mays "Brocade Shawl" til mig selv og lytter til "Den der lever stille" af Leonora Chirstina Skov - en så levende katharsisstrøm, der river med, blødgør stivnede erfaringer og giver styrke til at fæstne vigtige parallelpointer.



Kunne blive ved, time efter time efter time. Men en skoledag, der er alt for lang for sønnen er samtidig alt for kort til moren, der trænger så meget til alenefordybelse i så mange, mange flere timer.

Nå ja, og til at bage cookies for første gang - men det kan sønnen godt være med til.

Og til at teste om disse to typer og farver af garn giver det helt rette miks til en favoritsweater nr. 2 efter Liselotte Wellers perfekte og gennemhyggelige opskrift "Raglanssweater" (gratisopskrift fra "garnudsalg.dk") - men det kan nok gøres imens sønnen læser lidt på egen hånd i bøger fra kæmpeposen, der blev fyldt på biblioteket i går!


- og så skal sønnens Anker-sweater (opskrift fra "Petite Knit") strikkes færdig - den lover godt:


- men der skal nok også en blå i garderoben, hvis han ellers bliver tilfreds med denne!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar