Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

søndag

Højtlæsningsstatus

Harry Potter, "Hemmelighedernes Kammer", er forlængst læst og filmen set. Endnu en fantastisk rejse igennem den af Jim Kay så fabelagtigt flot illustrerede udgave, som sønnen var så heldig at få af sin mormor og bedstefar. En kæmpe nydelse.

Men sønnen vil gerne videre med nr. 3, "Fangen fra Azkaban", forståeligt nok. Den er bare ikke udgivet illustreret endnu. Han har så besluttet at nu er han stor nok til at få læst højt af en bog uden billeder... - "og så kan jeg jo også bedre bare ligge og lytte og forestille mig det selv". Så nu er vi gået om bord i nr. 3 - uden billeder... - og det er gået rigtig godt med de to første kapitler.

Vi bruger at snakke om hvad der skete sidst vi læste, så vi sikrer os at han er rigtigt med, og at snakke om svære ord og begreber undervejs. Det er SÅ hyggeligt og spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar