Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

mandag

Julegaver 2018




Fik første bind sidste år - næste bind lå under juletræet - juhuuu...


Der lå også garn og opskrift til en lækker, tyk strikket cardigan, "Jong" hedder den, designet af Julie Tootill - den ligner en klassisker og en bomuldsversion er i tankerne, hvis den lever op til forventningerne.


På jobbet ventede denne - efter ønske fra mig selv. En meget smuk bog om Mumiuniverset og dets skaber, Tove Jansson, fortalt af voksne til voksne, men med et perspektiv der er oplevet igennem skribentens barndomsoplevelser og ud i det nuværende voksenliv. Desuden er bogen også en slags kompendium over hele Mumiuniverset hvor man kan slå alle figurer fra bogen op og læse en karakteristik af dem. Glæder mig meget til at dykke endnu dybere ind i bogen - men efter de første sider at dømme er det en uundværlig elskebog for voksne Mumifans - og måske for de større børn, og mindre kan sikkert læse med i dele af bogen.

- og der var såmænd også et gavekort under juletræet - til endnu mere garn...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar