Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

torsdag

Nakke/skulder-varmer

Midt i alt det, der opleves så kaotisk og overbelastende, men som ser ud til at "blive faldet på plads" af en stærk, men subtilt udtrykt ledelse, blev ét stykke håndarbejde færdigt...

Alt for mange projekter er i gang samtidig, men et for et må de prioriteres så noget faktisk bliver færdigt!

Dette var nødvendigt til arbejdsbrug. At spille jævnligt i en stor, gammel middelalderkirke, der nok har nyt, moderne varmeanlæg, der bruges rigtig godt og fornuftigt til gavn for kirkens medarbejdere og brugere, men som netop fordi den er så stor og fra middelalderen ikke kan opvarmes fuldstændigt jævnt, kræver noget beklædning i uld.

Sidste år blev en tyk cardigan hæklet, men et godt tørklæde kunne også godt bruges.

Det blev to simple trekantstørklæder. Det ene i ret. Det andet i glat - og med en nydelig kant af picoter. De to trekanter er strikket sammen over skuldrene, og halsudskæringen er der hæklet et par omgange fastmasker i. Det bliver så til en poncho, der også kan bruges som almindeligt, men tykt, trekantstørklæde - min foretrukne model.

Skuldrene er oftest udsat for kulde, i de områder hvor jeg befinder mig jobmæssigt, og denne poncho viser sig at være den helt rigtige beklædningsgenstand til formålet. Hurra!


Er allerede så glad for den her models anvendelighed at der er fundet en god bunke garnrester frem til endnu en trekantsponcho til privat brug!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar