Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

mandag

Nyttelæsning?

Ramt af tanke.

Hvad nytter det at læse så meget om personlighedstyper og deres psykologi og alt hvad der ligger indenfor det felt, når man ikke er i en position hvor man har til opgave at formidle den viden videre til andre?

Man kan føle sig rustet = bevæbnet til at møde modstand, ved at have viden. Men virkeligheden er bare at det ikke nytter.

For viden og viden om virkelighed er ikke altid - måske endda sjældent - ønsket. Og det vil være nogen bekendt at den største ensomhed - eller nærmere sagt "isolerethed" - rammer når man er nødt til at tage konsekvensen af hændelser, for at man selv - og de der er i ens egen varetægt - kan fungere.

Inden mismodet får overtaget må man skynde sig at huske på at viden, der kan gavne en selv og ens allernærmeste, vel aldrig er forgæves at indtage. Og læsning i kategorien fortsættes formentlig ufortrødent når mismodet har lagt sig.

I dag læses noget ganske andet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar