Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

torsdag

"Tones drøm"

Musikhistorie fortalt for børn. Formentlig må barnlige sjæle også gerne læse med... Det har denne barnligtsindede og musikelskende læser i hvert fald tænkt sig at gøre!

Bogen er skrevet af en spillekammerat fra ungdommens tid. En fyr med en fantastisk humor dengang. Håber han har den endnu - og at han også har gjort brug af den side af sin personlighed i denne bog. 

Var spændt på at se hvor mange illustrationer der er i bogen. Det er pt, afgørende for om sønnen accepterer en bog til højtlæsning. Hvis der er billeder på cirka hvert andet opslag, så går det - hvis ellers historien fænger. Og der er heldigvis illustrationer på næsten hvert andet opslag.

Nu er sønnen også ret interesseret i musik, og i historier om børn der kommer ud på spændende eventyr, som denne bogs hovedperson. Så alt i alt har bogen et realistisk potentiale til at falde i sønnens smag!

Refleksion over bogen følger naturligvis så snart den er læst!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar