Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

tirsdag

At pynte et juletræ

Man kan pynte et juletræ, for at få det til at se flot ud.

Men man kunne også - imens man pynter et juletræ for at få det til at se flot ud - sende kærlige tanker ud i verden, dét, som man i kirken også kalder at bede en bøn.

At bede en bøn kan man altid gøre, det kræver intet andet end at gøre det...

Man kan f.eks. gøre det som i denne nye og helt vidunderlige juletræspyntningssalme, som er strøget direkte ind på denne bloggers julehitliste.


Teksten er af Iben Krogsdal og melodien af Jesper Gottlieb - et yderst vellykket samarbejde. Melodien er sin egen, men falder direkte ind i øret så man straks kan være med.

Og det er jo præcis hvad vi gerne vil, især ved juletid - være med, være en del af en større sammenhæng.

På salmens juletræ hænges der kugler, der lyser for dem, der er bange og savner et hjem, klokker, der ringer for dem, der har brug for et knus, hjerter for dem, der er ensomme, håbslys for alle, der rejser, og selvfølgelig til sidst stjernen, der aldrig kan falde, og som lyser for evigt for alle.

Det er så smukt...


- som dette hyggelige træ, der forleden var midtpunkt for en lille hyggelig julefest, i en stor gammel præstegård, langt ude på landet.

Glædelig jul!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar