Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

mandag

Selvomsorg med Mumitrolde i hånden

Imellem perioder med heftigt katharsisarbejde gør det så godt at forære sig selv selvomsorgsstunder med fordybelse i Tove Janssons vidunderlige Mumi-univers.

Læser pt. i dette smukke værk, der samler alle universets væsner og beskriver dem så detaljeret som muligt, tilføjet et afsnit med vigtige vendinger og en afdeling tilegnet en biografi om Tove Janssons liv og kunstneriske virke, som jeg endnu har til gode at læse.


Hørte sidste år de første afsnit af en stemningsfuld og informationstæt podcast om Tove Jansson, og blev grebet af de sidste afsnit i forgangne uge. De er værd at lægge øre til, sproget er svensk med let finsk accent - meget charmerende klang, som de fleste danskere med åbne og velvilligt indstillede ører vil kunne forstå det meste af: Podcastserie om Tove Jansson.

Begge dele anbefales til hygge, selvomsorg og æstetisk nydelse for Mumi/Jansson-fans.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar