Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

mandag

Perfekt valg!

Imens vi venter med længsel efter forår og varme og ikke mindst på afklaring af om der skal strejkes eller ej - både gemal, søn og jeg selv er i risiko for at blive direkte berørt (og det er så sørgeligt at det er blevet så svært at forhandle så basale ting på plads, som der også denne gang er tale om) bruges en træt fridag på at strikke lidt i det skønne yndlingsgarn, Zauberball Crazy, i farven "Malerwinkel" - de herligste påskefarver, der ikke kan undgå at løfte humøret et par grader:


Tænker fortsat af og til over hvad jeg skal give mig selv i fødselsdagsgave i år... - men endnu et nøgle af dette yndlingsgarn i en af de mange andre lækre farvekombinationer, der er så perfekt til yndlingssjalet - det retstrikkede trekantssjal med udtagninger i siden, må helt sikkert være en del af gaven.

For udover de fantastiske farvekombinationer, så er garnet så behageligt for mig at have på, så bunken af tørklæder af netop dette garn, bruges allermest. Dét må da være et godt argument...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar