Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

onsdag

Konsekvenser af tavshedskultur

Der en historie, der skal fortælles. Ikke for at fortælle historien i sig selv. Men for at trække linjerne af konsekvenserne op. Jeg har bare ikke fundet alle de rette ord endnu.

En ting er dog sikker. Krænkerkultur kan kun eksistere hvor der er tavshedskultur. Og der er en tavshedskultur hvor jeg kommer fra. Som der også er mange andre steder.

***

Sølvrammen og fotoet af pigen, hvis historie bør fortælles.


Asta Ketty Nielsen - 1910-1996.


Jeg afventer pt afgørelse fra Rigsarkivet på ansøgning om at måtte se journalen fra hendes anbringelse på Rødbygaard i årene 1932-1936.

Opdatering: Jeg fik lov at læse journalen. Rigsarkivet scannede den og sendte pr. e-mail. Tak for så fin service! Journalens indhold fik afklaret nogle væsentlige tvivlspunkter, bl.a. var Asta ikke gravid da hun blev indlagt på Rødbygaard, men havde et par år før været indlagt på sygehuset med blødning fra livmoderen, måske forårsaget af ulovligt udført abort.  Læs evt. mere i indlæg i kategorien "Asta".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar