Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

onsdag

Influenzatræthed -

- levner ikke overskud til så meget andet end det nødvendige, som desværre ikke er at skrive blogindlæg!

Det tager lidt tid at komme på benene igen, især når arbejdet samtidig kræver en vis mængde tid og energi og en længere sygemelding ikke var praktisk mulig, ligesom familien og hverdagen i øvrigt også skal passes.

Den smule der bliver til overs bruges på at dække det pt. umættelige taktilitetsbehov.


Drops Along 2017, "Spring Lane", ledetråd nummer 2 blev færdig.

Ledetråd nummer 3, er halvvejs:


- der skal laves 10 af disse små fine firkanter, som gør mig glad for mit farvevalg, selvom det er markant anderledes end firmaets eget forslag.

Imens kroppen fik ro til at bekæmpe influenzaen begyndte jeg at læse Kirsten Thorups nyeste roman, "Erindring om kærligheden", som var i bogpakken jeg vandt hos Gyldendal. Gribende at følge to kvinder, mor og datter, der hver med sit sind og sine livsomstændigheder forsøger at finde vej i livet, og i forhold til hinanden. På en gang smukt, rørende, grimt og smertefuldt og samtidig dybt nuanceret beskrevet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar