Med krop og sjæl solidt plantet i 5000 m2 vild have på Sydlangeland, leves der med fokus på glæden ved det store i det små - i menneskeliv, i naturliv, i læseliv, i kreativt liv. Bloggen bruges til at dokumentere og dele uddrag af livet.

lørdag

Feber

Sønnen er lagt ned af virus, med tilhørende udmattende feber og hoste! Foreløbig to dage liggende i sofaen er helt usædvanlig adfærd og tydeligt tegn på at der er faktisk er noget galt.

Mor læser højt fra "Hobitten" når tiden er til det, hvilket heldigvis er ret ofte. Åh, hvor vi dog begge elsker det. Moren får helt varmt hjerte af at genkende "toner" fra den keltiske kristendom, og ikke mindst naturtroen den har rødder i.

F.eks. ørnenes hilsen i starten af kapitel 7: "Farvel!" skreg de, "far vel hvorhen I end farer, til rejsen er endt, og jeres reder tager imod jer!". Og Gandalfs svar: "Måtte vinden under jeres vinger bære jer, hvor solen sejler, og månen vandrer!"

Når barnet skal underholde sig selv, ses på skift TV, der hviles, der ses spilgennemgang på YouTube - Lego Dimensions og Lego Marvel har den største interesse pt., og der hviles lidt igen.

OG så har vi forældre valgt at forkæle med den nyeste Jumbo-tema-bog, for temaet er meget passende middelalderen, og den er derfor fyldt med riddere, troldmænd og drager, og ikke mindst referencer til Kong Arthur-legenderne, som denne mor er helt vild med! Så bliver han opslugt og glemmer feber og mavepine for en stund.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar